Как да имаме по-малко проблеми с контролни органи на бензиностанцията ни?

в Новини на Jul 15, 2019 .

 

Днес ще Ви покажем как да намалим поне част от проблемите, заради които могат да ни навестят внезапно от Фискален контрол.

Причините за внезапни проверки на обектите от страна на НАП са много, но най-често срещани са следните:

-неизпратени дневни финансови отчети до сървър на НАП

-неизпратени доставки на горива от фискалната система

-регулярно прекъсване на комуникацията между колонки и ЕСФП

-и т.н.

Тъй като се активизираха много служителите на Фискален контрол и се правят денонощно проверки по всички обекти, Ви препоръчваме да отделите по-малко от 5 минути от времето си, за да елиминирате една причина за такова посещение от НАП. А именно-да проверите дали подавате ежедневно данни от Дневен финансов отчет (Z-отчет).

Има само един начин да направите това, и той е с Вашият електронен подпис. Можем да го направим и ние, но трябва да ни го пратите (подписа), както и паролата за електронното Ви банкиране! ;) Шегуваме се!

Сега съвсем сериозно! Ако решите да инвестирате няколко минути време в замяна на някакво спокойствие, трябва да предприемете няколко стъпки!

За целта трябва да разполагате с електронен подпис на фирмата, поставяте го на компютъра, където сте го инсталирали и влизате на адрес www.nra.bg.

Кликвате на посоченото място:

 

След това продължете по тези стъпки:

 

 

                                                                                      ТУК НЕ ПОПЪЛВАЙТЕ НИЩО!!! 

Нормално е примерно да не е пристигнал до НАП отчетът от предния ден, но ако са повече-незабавно се свържете със сервизната ви фирма, за да могат да отстранят проблемт, който е причинил липсата на данни в сървър на НАП.

Ако всичко е наред-честито! Вие спазвате изискването за подаване на данни от дневни отчети.

Надявам се да сте намерили нужната ви информация, но ако не сте-винаги можем да ви съдействаме с консултация по телефона без никакви ангажименти от ваша страна.

Спорна и безаварийна работа ви желая!

Ако Ви е харесала статията, ще Ви бъдем благодарни ако я споделите или да използвате бутоните отдолу. Посетете Нашата FACEBOOK страница за повече новини и информация.