Разказ за най-голямата бензиностанция на самообслужване в България

в Новини на Sep 17, 2021 .

 

 

Една мечта може да се превърне в реалност стига да го искате силно и да вярвате, че може да се сбъдне. Така едно момче преди 6 месеца вижда в една гола поляна своята мечта. Идеята и ясната му визия за  това запустяло място, е то да се превърне в най-голямата бензиностанция  на самообслужване в България. Тази мисъл го кара да започне да рови в интернет и в крайна сметка го води до нашата фирма. Няколко срещи, обмяна на идеи и визии, и колелото се завъртя на високи обороти.

Ето и историята в картинки:

Едно празно поле:

Една скица:

И една започваща да кристализира идея:

Първо бяха резервоарите. Направени по всички съвременни изисквания , след това доставени и монтирани от нас

 

 

 

След това започна вдигането на колоните за козирката и строежът на самата сграда.

 

 

В това време ние полагахме вече тръбопроводите:

Бързо започваше да се оформя целият обект

 

3 месеца по-късно вече запустялото преди поле изглежда така:

 

Вече сме във фазата на довършителните работи на обекта- монтираме колонките, терминалите за плащане, тестваме оборудването.

 

Ще има 6 вида горива, колонките ще са 6 на брой, с по 8 и 10 пистолета и всяка бензиноколонка ще има собствен терминал за плащане. Автоматите приемат плащания в брой, с банкова карта, безкасово плащане, както и връщат ресто.

Вече сме във фазата на довършителните работи на обекта- монтираме терминалите за плащане, тестваме оборудването,  проверяваме връзки и комуникации.

След още 2-3 седмици и добавяне на последните щрихи-бензиностанцията ще изглежда така:

 

На това място всеки ще плаща и зарежда сам горивото си, както отдавна се работи в Западна Европа и каквато е тенденцията в световен мащаб.

Така ще изглежда "Касовата зона"

 

Вътре, в така наречената „Каса“ няма да ви посрещнат със станалото досадно вече „Вафла на промоция искате ли?“, „Да ви добавя кроасан към кафето само за 99 стотинки?“ и т.н. Вътре ще е приятно и уютно и ще ви чакат топли напитки, сандвичи или аксесоари за колата, които обаче ще можете да си платите и вземете сами от подредените в редица автомати за самообслужване. Ще има банкомат, терминал за плащане на битови сметки, за закупуване на винетки и т.н.

Отвън ще има оформен приятен кът, където да отпочинете или пиете кафе под чадърите.

И всичко това се случи, защото правилните хора се срещнаха в правилното време на правилното място! Не спирайте да вярвате, че всичко може да се постигне, стига да го искате достатъчно силно!

Искате ли и Вие, уважаеми читатели нещо подобно и искате ли да Ви помогнем в изграждането му? Можем да Ви помогнем по целият път-от избор на място, проектиране, съгласуване с държавни органи и последващо изграждане.

Не се колебайте да се свържете с нас, дори и само за да разпитате!

0896 70 76 54- Ивайло Иванов (всеки ден)

www.part-group.bg

Ако Ви е харесала статията, ще Ви бъдем благодарни ако я споделите или да използвате бутоните отдолу. Посетете Нашата FACEBOOK страница за повече новини и информация.