Ремонт и сервиз на колонки

УСЛУГИ - Ремонт и сервиз на колонки

Код на продукта: Ремонт и сервиз на колонки
Наличност: 1000
0,00 лв. Цена без ДДС

Парт Груп предлага цялостна поддръжка на всички видове бензино- и газколонки, използвани в страната. Фирмата разполага с квалифицирани специалисти, които могат да поправят както механичната, така и електронната част на колонката. Можем да изпратим екип по всяко време на денонощието за авариен ремонт. Също така извършваме и профилактична  поддръжка на бензино- и газколонки. Тя спестява доста разходи и нерви на собствениците на бензиностанции и газстанции. Удължава живота на колонката и позовлява дълга и безаварийна работа.

 Предлагаме договори за абонаментно поддържане. Клиентите, сключили такъв договор ползват преференциални цени за части и услуги, както и изключително къси срокове за реакция при аварийно повикване. Според абонаментният план, който са избрали получават и безплатни профилактични обслужвания един или два пъти в годината. Парт Груп се задължава да разполага с необходимите резервни части за колонките и техниката, които ползва клиента. Това позволява бързо ремонтиране и пускане отново в експлоатация, независимо колко сложна е повредата. Освен стандартните абонаментни планове, при специфични изисквания от страна на клиентите, ние предлагаме и индивидуални договори за сервизно обслужване.

Потърсете ни, ние ще се радваме да обсъдим вашите изисквания и да поддържаме грижовно поверените ни бензино- и газколонки.

Свържете се с нас и ние ще изпратим наш екип.