Изграждане на тръбопроводи

УСЛУГИ - Изграждане на тръбопроводи

Производител:PART GROUP
Код на продукта: Изграждане на тръбопроводи
Наличност: 1000
0,00 лв. Цена без ДДС

От тръбопроводите на вашата бензиностанция, в частност от здравината и специфичните им свойства зависи не само бизнеса ви, но и безопасността на хората и чистотата на природата. Затова ние, екипът на Парт Груп, като част от цялостното изграждане на бензиностанции, предлагаме проектиране и изграждане на тръбопроводите на обекта.

Ние използваме само материали от утвърдени световни марки, като TCI тръби. Зад марката TCI стои белгийска фирма, производител на пластмасови тръбни системи за подземно транспортиране и съхраняване на опасни течности. Продуктите й са изцяло съвместими с резервоарите. Екипът й е създал хиляди инсталции за петролни компании, а пазарът й обхваща Европа, Африка, Азия и Близкия Изток.

С тях рискът от протичане е много по-малък. Всъщност TCI тръбопроводът е една цяла тръба, която стига от резервоара до бензиноколонката. Това минимизира риска от течове, загуба на гориво и замърсяване на околната среда.

Разполагаме с TCI тръби в наличност. Ще проучим какво точно ви е необходимо, какви видове гориво ще минават през тръбопроводите и какви размери трябва да бъдат тръбопроводите. След изработката на устройствен план ще преминем към изграждането им.

Свържете се с нас, за да обсъдим подробностите. Спестете си непреиятности и средства, като изберете професионализъм и качество.