Проверка на нивомери

УСЛУГИ - Проверка на нивомери

Производител:PART GROUP
Код на продукта: Проверка на нивомери
Наличност: 1000
0,00 лв. Цена без ДДС

Съвместно с Българският институт по метрология, Парт Груп провежда Метрологични проверки на нивомерните системи на бензиностанции.

Ние разполагаме с метрологично оборудване, което  представлява специално създадена апаратура от измервателни уреди, лицензирана и проверена от акредитирана лаборатория - контролна нивомерна сонда и електронен термометър.

Нашето еталонно оборудване за проверка на нивомерни системи е конструирано и изпълнено по последни изисквания, и препоръки на OIML (Международна Организация за Законова Метрология). Оборудването се проверя ежегодно от Чешката Метрологична служба, чрез поредица измервания и изпитания  - доказателство за  точни и надеждни показания.

Ние предлагаме:

- Изготвяне и входиране към контролните органи на Института по Метрология, на заявление за първоначална, както и за ежегодна проверка на нивомерните системи;

- Извършваме задължителната първоначална и последващи ежегодни проверки на нивомерните системи, съвместно с представители на Института по Метрология;

Ако не сте минали метрологична проверка за точността на вашите нивомери за горива и не сте сигурни в тяхната коректност, след посещение на наш техник всички ваши притеснения ще отпаднат. 

Свържете се с нас