Защо е хубаво да се доверим на една фирма за всичко?

в Услуги на Nov 28, 2014 .

 

С колко доставчика на материали и оборудване за вашата бензиностанция работите? Двама, трима, всеки път различен, в зависимост от случая? Това означава, че винаги, когато имате нужда от сервиз, използвате различна фирма – тази, от която сте поръчали частите? Разбира се, това е възможен начин на съществуване на вашия бизнес, но е доста неудобен, непрактичен и разходите ви са доста повече отколкото биха могли да бъдат. Какво имаме предвид? Че определено ще ви е по-изгодно да работите само с една фирма. Ето какви са нашите доводи.

По-малко спънки на вашия работен процес

Когато поръчвате няколко различни части, като пистолети за бензиноколонки например или маркучи за тях, както и по-обемно оборудване, ще знаете точно кога ще дойдат. Ще си контактувате само с един човек от дадената фирма, който ще поема отговорност и ще гарантира пристигането на вашите доставки в срок. Това ще ви спести време от разговори, недоразумения и разминавания с няколко различни доставчика, които трябва да координирате.

По-добро качество на поддръжката и ремонтните дейности

Поддръжката, профилактиката и ремонтните дейности също ще се извършват само от една фирма, което пести още време. Фирмата, която ви доставя оборудването след това отговаря и за неговата поддръжка и ремонт. Това е отлично решение, защото специалистите в екипа й познават особеностите на всяка част от оборудването, следят промените и износването му и могат да вземат най-адекватните и навременни решения за неговата поддръжка.

По-изгодни финансови условия за вас

Когато работите с различни фирми на парче, разходите ви винаги са по-големи. Ако в грижата за вашата бензиностанция си партнирате само с една фирма, това ще ви донесе:

  • отстъпки за комплексно обслужване;
  • бонуси за редовни клиенти.

В добавка идват отличната и навременна поддръжка на оборудването, което ви спестява средства от по-големи ремонти и проблеми, и спокойствие, че работите със сигурен партньор, който е доказал, че можете да разчитате на него.

Ние, фирма Part Group Ltd., предлагаме именно такова комплексно обслужване. Вие поръчвате всичко, което ви е необходимо, ние го доставяме, монтираме, грижим се за поддръжката му и ви консултираме винаги, когато имате нужда от нас.

Разгледайте подробно услугите, които предлагаме, както и с кои фирми – доставчици на части и оборудване за бензиностанции работим. На разположение сме за въпроси и с удоволствие ще ви дадем повече информация. Обадете ни се!

Ако Ви е харесала статията, ще Ви бъдем благодарни ако я споделите или да използвате бутоните отдолу. Посетете Нашата FACEBOOK страница за повече новини и информация.