Тест за течове на резервоари и тръбопроводи

УСЛУГИ - Тест за течове на резервоари и тръбопроводи

Производител:PART GROUP
Код на продукта: Тест за течове на резервоари и тръбопроводи
Наличност: 1000
0,00 лв. Цена без ДДС

Парт Груп предлага изграждане цялостна поддръжка на резервоарите и тръбопроводите на вашият обект, но също така и поддръжката им. За спокойствите Ви, от загубата на горива при скрити течове, ние ви предлагаме тестване на всички елементи за съхранение и транспорт.

Фирмата разполага с квалифицирани специалисти, които могат да проверят както механичните, така и електронните части по трасето. Превантивните тестове удължават безпроблемната и безаварийна работа на обекта. Проверката на резервоарите става с изключително точна нивомерна сонда, която отчита до милиметър нивото на горивото и могат да се засекат минимални отклонения. Отчитането на здравината на повърхността и връзките по тръбите се прави със специализирана техника за контрол на налягането в тях.

Клиентите, сключили договори за абонаментно поддържане ползват преференциални цени за части и услуги, включително и теста за течове на резервоарите и тръбопроводите.

Ако, въпреки настроените до съвършенство нивомерни и разходомерни системи на обекта ви, отчитате липсата на количества, не се колебайте да ни потърсите.

Свържете се с нас и ние ще изпратим наш екип.